E-commerce efficiënt Automatiseren met Alumio

  • Ecommerce processen automatiseren?

    Kodify is dè Alumio software en data integratie specialist

    Software integratie - Kodify get it done

Uw e-commerce klant rekent op een snelle afhandeling van orders.

Automatisering is hier voor noodzakelijk

Integratie kan hierbij helpen. Dit is noodzakelijk voor  automatisering van productmanagement, marketing, verkoop en financiële afhandeling van orders. Uitermate geschikt hiervoor zijn de applicaties Magento, Akeneo, Exact en Salesforce. 

Maar hoe integreer je deze applicaties, die (bijna) onbeperkt configureerbaar zijn en daarom minder geschikt voor standaard koppelingen?  En in het bijzonder: hoe integreer je deze applicaties eenvoudig en snel , zodat je ecommerce proces efficiënt en flexibel kan werken?

KODIFY integreert e-commerce systemen met Alumio. 

Alumio is een dienst waarbij je vrijwel alle e-commerce applicaties kunt integreren, zonder dat je hoeft te programmeren. Met enige kennis van data en ervaring met api’s maar zonder te programmeren kun je complexe producten en orderstromen tussen applicaties realiseren. Alumio is volledig gericht op integratie van e-commerce systemen met een grote mate van flexibiliteit. Het is  daarmee praktisch onmisbaar voor elke webshop met complexe producten die snel en efficient zijn orders wil afhandelen voor zijn klanten 

Andere IPAAS producten dan Aumio zijn onder meer de grotere spelers Jitterbit, Mulesoft, Dell Boomi en Talend. Het Nederlandse Alumio is hierbij opkomende speler gespecialiseerd in integratie van  systemen  nodig voor e-commerce processen. 

Alumio onderscheidt zich van andere IPAAS producten door hun E commerce focus.

Wanneer is Alumio nuttig voor u?

  • wanneer je flexibel wilt zijn en blijven met je e-commerce processen
  • wanneer je niet meer toe kunt met standaard koppelingen.
  • wanneer je snel wilt integreren. 
  • wanneer je je geen zorgen wilt maken om veranderende APIs

Waarom KODIFY en Alumio

Alumio circle markKodify beeldmerkKODIFY is dè Alumio Integratie specialist.  met een aanpak die zich de afgelopen jaren heeft bewezen.  KODIFY is  partner van Alumio. Laat ons u bij de hand nemen en samen met u ervoor zorgen dat uw webshop klaar is voor de toekomst

Neem nu contact met ons op en we bellen u binnen 24 uur terug. Of boek een gratis integratie coaching sessie om vrijblijvend uw project door te spreken.

Wij werken oa voor

Data-Software-Integratie-Nederland-Kodify-sector-fietsen

Neem contact op!

KODIFY gebruikt state of the art cloud integratie technieken. Door het toepassen van een “Low-Code” ontwikkelplatform als Alumio worden integraties zeer snel gerealiseerd. Met KODIFY wordt integratie laagdrempelig voor elk proces en ligt de focus op informatie en processen in plaats van de techniek. Interesse?

Vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief KODIFILES

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief KODIFILES

Meld u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief

Bedank! je hebt nu toegang tot de KODIFY Academy Content.