Data Integratie

  • Software en data integratie

    Voetnoot of business driver?

    Data integratie experts Nederland - Kodify get it done

Haperende systemen. Handmatige invoer. Torenhoge kosten. Inconsistente managementinformatie. Verkeerde strategische keuzes.

Herkent u iets? En kent u de oplossing? Wij wel: data integratie.

Data is het fundament om strategische beslissingen te maken. Zonder consistente data geen intelligence. Dat weet iedere manager. Toch blijkt uit recent onderzoek dat bijna 40% van alle bedrijven in Nederland hun managementinformatie niet op orde hebben. Met name bij corporates ontbreekt vaak relevante informatie over andere bedrijfsonderdelen. Dat ondermijnt goed management en betrouwbaar leiderschap. Een complex software landschap zorgt voor een complexe workflow om überhaupt het management tijdig van informatie te voorzien. Betrouwbaar of niet. De gevolgen kunnen groot zijn. Soms zelfs desastreus. Is de dataflow in uw organisatie goed ingericht?

Data, data en nog eens data

Door de digitale transformatie creëren bedrijven veel meer data. Vanuit tal van nieuwe online applicaties wordt deze data opgeslagen. Vaak ook nog eens in aparte databases. Maar niet alleen het aantal bronnen, ook de omvang van deze databases groeit razendsnel. Databases vol relevante informatie die wellicht realtime ontsloten moeten worden. Volgens een vooraf geaccordeerde dataflow. Uitmondend in een realtime dashboard waarmee managers gericht kunnen sturen en verantwoorde, onderbouwde keuze kunnen maken. Voorwaarde is wel dat uw complexe IT-landschap vloeiend met elkaar communiceert. Software integratie en data integratie zijn de vakgebieden van Kodify.

Data integratie draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat

Data integratie verbetert ook de zichtbaarheid van de eigen bedrijfsprestaties. De performance van de bedrijfsprocessen en de naleving van procedures kunnen met innovatieve tools continu worden bewaakt. ‘Continuous monitoring’ bijvoorbeeld stelt u als manager in staat om continu in-control te zijn en te blijven. U bent in staat om snel en adequaat op afwijkingen in productieprocessen te reageren waardoor deze processen veel efficiënter en effectiever worden. U kunt uw medewerkers blijven aansturen om meer taken op zich te nemen, maar als in de praktijk blijkt dat machines vaak stilstaan heeft dit weinig zin. Een goede data integratie strategie zorgt voor relevant inzicht en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat.

Voordelen data integratie:

• maakt gegevens (realtime) beschikbaar
• ondersteunt betere besluitvorming
• efficiënter werken
• positief effect op bedrijfsresultaat
• versterkt concurrentiepositie

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief KODIFILES

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief KODIFILES

Meld u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief

Bedank! je hebt nu toegang tot de KODIFY Academy Content.