Sofware integratie

 • Software en data integratie

  Voetnoot of business driver?

  Software integratie - Kodify get it done

Trage systemen. Oplopende kosten. Verveeld personeel. Stagnerende business. De concurrentie floreert.

Herkent u iets? En kent u de oplossing? Wij wel: software integratie.

Digitale transformatie is key om bedrijven actueel en concurrerend te houden in een snel globaliseerde wereld. Het is van cruciaal belang om de productiviteit te verhogen en de workflow efficiency van uw bedrijf drastisch te verbeteren. Samen met consistente, realtime managementinformatie maakt u het verschil binnen uw markt. De praktijk is echter dat veel bedrijven beschikken over een verzameling van verouderde legacy systemen en nieuwe webbased applicaties. Uw bedrijf is verstrikt geraakt in een complex applicatielandschap. Uw backoffice is tijdrovend en communiceert onderling niet optimaal. Kortom; uw business stokt.

Wat vinden uw werknemers er eigenlijk van?

Door een verknipte IT-architectuur zijn uw werknemers vaak genoodzaakt om werkzaamheden uitvoeren die niet direct bijdragen aan de performance van een bedrijf. Ze verspillen hun talenten en veel kostbare tijd aan het handmatig overzetten van data, extra papieren rompslomp en het zoeken naar antwoorden in sterk verouderde legacy systemen. Niet voor niets klagen veel werknemers over de kwaliteit van hun werk. Ze zijn te veel tijd kwijt aan activiteiten die nauwelijks impact hebben en focussen zich te weinig op taken die daadwerkelijk bijdragen aan de gestelde bedrijfsdoelstellingen. Zullen uw klanten dit ook merken?

Software integratie werkt voor u!

Om als bedrijf blijvend concurrerend te acteren moeten al uw bedrijfskritische software logisch met elkaar verbonden zijn: software integratie. U moet blindelings vertrouwen kunnen hebben op de backbone van uw bedrijf. Software moet realtime de best mogelijke performance voor u leveren. De software integratie experts van Kodify helpen u graag. Wij hebben 25 jaar ervaring met het succesvol en solide koppelen van complexe software systemen. Elke businesscase moet een zakelijk voordeel opleveren; een tastbare besparing, meer winst, een impuls voor meer werkplezier en een ROI. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Nog even terug naar uw klanten…

Continue groei van nieuwe klanten is een belangrijke business driver voor het succes van uw bedrijf. Binnen een sterk concurrerende markt is het essentieel dat uw bedrijf een uitzonderlijke klantervaring biedt. In de huidige dynamiek loopt u als ondernemer al snel het risico dat uw prospects hun business bij een concurrent onderbrengen. Wanneer klanten niet snel informatie over hun bestelstatus kunnen krijgen, problemen niet tijdig worden opgelost of vaak moeten omgaan met producten die niet op voorraad zijn, zullen ze minder tevreden zijn en minder snel bij u blijven kopen. Een geïntegreerd softwaresysteem kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat klanten de juiste informatie en klantervaring ontvangen. Uw medewerkers hebben direct toegang tot alle relevante klantinformatie om zo die optimale klantbeleving te realiseren en uiteindelijk uw product te verkopen. U ziet het: software integratie is binnen de gehele keten een cruciale factor.

Alle voordelen van software integratie

Een veelvoorkomend scenario – om gegevens consistent onderling te delen tussen softwarepakketten – kost veel tijd en vaak wordt er gemakshalve een kostbare tussenoplossing geïmplementeerd die in de nabije toekomst niet meer volstaat. Software integratie bespaart dergelijke investeringen, maar biedt nog veel meer voordelen:

 1. Monitoring van één systeem
 2. Meer werkplezier
 3. Verbeterde reactietijd voor informatie
 4. Algeheel betere systeemperformance
 5. Automatische (realtime) gegevensverzameling
 6. Betere softwarecompatibiliteit
 7. Verbeterde strategische besluitvorming
 8. Modulaire aanpak
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief KODIFILES

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief KODIFILES

Meld u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief

Bedank! je hebt nu toegang tot de KODIFY Academy Content.