KODIFY Academy

  • Free Key Information

    road to success

    Data software integratie experts-Nederland-Academy-ZW

Kodify Academy

Als u data en software wilt integreren is de Kodify Academy een must. Hier kunt u tips en tools downloaden om uw integratie traject tot een succes te maken. Key information over software- en data integratie die we in de loop van de jaren verbeterd en verfijnd hebben. Maak gebruik van onze unieke kennis en versnel direct uw integratie traject!

Integratie in een dag?

Het is mogelijk!

Wij kunnen uw applicaties koppelen in 1 dag. Bijvoorbeeld uw CRM koppelen met uw financiële administratie, marketing software of met uw managementinformatie-tool. Binnen 1 dag zijn geïntegreerde data overzichten beschikbaar. Waarom wachten?

Wat we ook in 1 dag kunnen doen: een applicatie-integratie opzetten tussen nieuwe Cloud-applicaties of verouderde legacy-systemen. Voorwaarde is wel dat ze mogelijkheden bevatten om data te delen via API’s FTP Databases of via automatische emails met CSV attachments. Uiteraard hebben we wel enkele gegevens van u nodig. Interesse? Controleer hier of deze gegevens beschikbaar zijn en check of integratie in 1 dag haalbaar is binnen uw organisatie.

Online Integratie Quickscan

Bekijk zelf hoe uw project ervoor staat. Door het beantwoorden van een verschillende vragen in de categorieën Businesscase, Organisatie, Integratie Design, Integratie realisatie en Productie/Beheer weet u snel hoe uw project ervoor staat. Als u de quickscan hebt gedaan ontvangt u de resultaten meteen via email, met daarbij korte toelichting waar u meteen aan de slag kunt om je project te verbeteren. Ga meteen aan de slag met de integratie quickscan

Hoe documenteert u integraties

zodat deze veel sneller worden opgeleverd?

Documentatie is geen doel op zich. Hoe ziet documentatie voor een integratie er uit? Zodat deze hierdoor sneller en beter opgeleverd kan worden? Wij hebben een set handige templates gemaakt die ons in de dagelijkse praktijk veel tijdwinst opleveren. Interesse? Klik hier voor handige templates!

Waarom duurt het realiseren van software en data integratie zo lang?

U herkent ‘em vast wel: het is ongetwijfeld met stip de meest gestelde vraag binnen integratie-projecten. Hoe moeilijk kan het zijn, als je bijvoorbeeld ‘gewoon’ NAW-gegevens tussen 2 systemen wilt uitwisselen? Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook wel eens zo over een integratie-opdracht heb gedacht: de oplossing lijkt eenvoudig maar is in de praktijk niet zo makkelijk. Terug naar de vraag waarom het ontwikkelen van een dergelijke integratie in de praktijk veelal dan toch zo lang duurt. Zie hier mijn antwoorden en ter inspiratie enkele persoonlijke tips (om teleurstellingen te voorkomen).

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief KODIFILES

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief KODIFILES

Meld u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief

Bedank! je hebt nu toegang tot de KODIFY Academy Content.